Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Matoušek (a spol.) má možnost se stejně tak jako všichni ostatní začíst např. do zákona o životním minimu, aby dospěl k názoru, že "mít doma více dětí se v ČR skutečně vyplatí". Viz http://socialni-davky-2014.eu/zakon-c-1102006-sb-o-zivotnim-a-existencnim-minimu/

0 0
možnosti
JS

Zapomínáte na to hlavní. Vše co tady kritizujete lidé ve volbách odmítli. Respektujte výsledky voleb. Volby ukázaly, že lidé chtějí větší dotace, příspěvky na další děti, nepracovat a brát podpory atd. Za ministra Drábka kdo chtěl podporu musel pracovat v obci, snížil počet pracovníků na UP, zrušil podpory na další děti atd. Po mediální masáži to lidé odmítli. Politici nejsou špatní, dělají jen to co my chceme.

2 0
možnosti
Foto

R26o75m50a12n 70K79o67z15e60l

25. 3. 2015 19:26

ale jděte, na 95 % lidí si myslí, že jsou dávky příliš vysoké a žádná strana by si do programu nedala zvýšení dávek těm, co se nechce pracovat, to by byla politická sebevražda. 

Rozumný člověk ví, jak to bylo s těmi pracemi za Drábka, že hlavní, co se takřka nikomu nelíbilo, bylo to, že tam mohli poslat člověka už po dvou měsících evidence, což je fakt krátká doba. Kdyby v zákoně bylo, že tam budou posíláni lidi třeba až po roce evidence (tak to dělaly úřednice v mém kraji) a jen lidi, co berou dávky, tak nikdo ani nemukne. Takhle na ty práce mohli poslat i ty, co neberou vůbec nic.

0 0
možnosti
DM

Koukám další znalec a analytik,toliko spíše omezený  cigobijec spokojující se s papouškováním trapných a neověřených klišé,který si díky výtrysku prapodivné frustrace a nenávisti buduje karmu.Antikarma velevážený.

Sociální systém je tu pro každého a stejně.NA TOM TRVÁM.

Bláboly o preferencích jedné skupiny si nechte.

Nárok na dávky má každý daný dle jasných pravidel,bez rozdílu barvy pleti či vyznání.

ANO našemu systému chybí zásluhovost,což je samozřejmě špatně, nicméně skutečně neexistují 2 druhy formulářů,pro cikány a necikány.

Mimochodem ten váš dvojnásobek mzdy jste splašil KDE?

Místo obecného blábolení bych prosil nějaká podkladová data.

A aby mě místní tlupa uřvanců neukamenovala.NEsouhlasím se zneužíváním dávek,nicméně podobné ploché výkřiky nenávisti bez špetky zamyšlení mě vytáčejí ještě víc.

Mimochodem to že vám nikdo nedá dávky pokud vlastníte majetek je celkem logické,paradoxně bychom totiž mohli vyplácet dávky někomu kdo vlastní mnohamiliónové majetky ,včetně hotovosti a přitom nemá stálý příjem.

A ne skutečně sociálka nebude podmiňovat dávky  prodejem vašeho 2+1,pokud nebude výrazně nadstandardní,vily na Haunspalce už ano,což je imho dobře.Rekvalifikace,správně vedené a cílené  mají svůj význam,znám několik lidí kteří díky nim dnes pracují,otázka je opět forma,rozsah a zaměření....

1 4
možnosti
TH

To je tady na blozich ohromne oblibene, proste hoax na hoax..

0 0
možnosti
Foto

O80t10a47k89a41r 29S94e19k67l

25. 3. 2015 10:25

Vždy mne fascinuje to nejčastější přeškolování - na maséra. :-)N a co se pak přeškolují nezaměstnaní maséři ? Vždyť jich musí být hafo....;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).