Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimořádně hloupoučký blog. Politika může být i úctyhodným a rozhodně je vysoce odpovědným zaměstnáním, na které je třeba po léta se připravovat (nejlépe studiem práva domácího i mezinárodního, historie, filosofie a dalších společenských věd) a poté v praxi dále vykonávat, protože studium může být jen dobrým základem pro výkon (každého) povolání, zkušeností lze nabýt pouze praxí. Nic z toho ale pan autor neví, a tak plácá, co mu slina na jazyk přinesla. Komické navíc je, že z výčtu dlouholetých politických činitelů uvedl jen některé. Hádejte, milí čtenáři, které ? :-)

Z mne Rv.

1 5
možnosti
JZ

Vy si myslíte , že je v pořádku , aby amatér Sobotka získával praxi ve funkci premiéra ?

1 0
možnosti
MK

Tady je vidět, že český (a nejen český) volič je velké tele. Volí zcela bezmyšlenkovitě, protože pokud by používal hlavu k myšlení a ne jako "zátku" do krku, tak by tyhle příživníky nevolil. A nebo, že by to byl čistý "humanismus", aby tito "profesionální" politici neskončili na úřadu práce jako nerekvalifikovatelní nezaměstnaní ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).