Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bezdomovectví je z valné většiny životní styl a většina z nich nechce žádné zásahy z vnějšku. To jen dobroserové se jim do toho serou a serou. Cigáni tam nejsou, protože bezdomovci se musejí starat, aby přežili a zpravidla neberou žádné sociální dávky.

0 0
možnosti
Foto

Zde přináším návod pro čtenáře, jak odhalit jednu z chyb ve volebním programu Kláry Liptákové, která asi dodnes nikomu z brněnské KDU-ČSL nevadí! Zatímco jiné politické strany měly na týmové spolupracovníky budoucího primátora "kandidáty", KDU-ČSL měla v tomu účelu v roce 2014 k a d i d á t y . Jejich seznam najde čtenář tak - že když pomocí odkazu na konci celého článku otevře výše jmenovaný volební program - a zcela vlevo nahoře potom klepne na titulek "Primátorka pro Brno"....!!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).