Diskuse

Ministru financí Andreji Babišovi se jako podnikateli nelze vůbec divit (2. díl)

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vše co je povinné, je špatné, neefektivní a slouží k blahobytu několika jedinců.

0 0
možnosti
SN

:-).....Píšete výborně! Proč neudělat jednu státní pojišťovnu? Těch paláců,

s luxusními platy manažerů je nadbytek. Samozřejmě...super služební auta, to patří ke každému vrcholnému manažerovi. Jaká konkurence za vybranou zdravotní daň? To je samozřejmě nedílnou součástí té černé díry, z které by se bohatě pokryly dobré platy lékařů i sester, zatím co to v tomto rozhazovačném systému shrábnou ti, kterým je zdraví pacientů, dnes klientů, šumafuk ! R^R^R^

1 1
možnosti
JR

J17a65n 78R83á78ž

19. 1. 2017 13:30

Taky si myslím, že by mohla stačit jedna státní pojišťovna, která by se starala o občany, kterým platí pojistné stát. Ale její klienti by neměli nárok na léčení způsobené vlivem rizikových sportů a jiných činností ze zvýšenou možností onemocnění nebo úrazu bez toho, aby si sami za to ze svých prostředků nepřiplatili.

A zbývající potenciální pacienti, kteří jsou schopni si platit komerční zdravotní pojištění, by si mohli uzavřít standardní pojištění s pojišťovnami nestátními podle toho, jaké pojistné podmínky by pro své pojištěnce každá nabídla. Přestaly by dohady o t.zv. nadstandardech, či o tom, jestli s veřejných zdrojů má být placeno léčení profesionálním sportovcům a lidem vědomě riskujícím své zdraví "adrenalinovými sporty", zda kuřáci mají mít stejně výhodné pojistné, jako nekuřáci,atd. Věřím, že nestátní pojišťovny by byly řízeny svými akcionáři efektivněji, než ty současné a pacienti i lékaři by na tom byli líp.

1 0
možnosti