Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svobodní mají konkrétní seznam více než 30 úřadů na zrušení.

Takže je to na voličích.

0 0
možnosti
MB

Je to i srandovní - masa lidí si vytvořila stát. Pak tedy i nutný servis toho nejnutnějšího. Jistě nelze nosit kolty u pasu, mít pouze svou cestu, školu, nebo nemocnici . Pak to vypukne - Řetězové štěpení a ze sluhy se stal výnosný pán ! Neuvěřitelné absurdity - Politický náměstek - čeho ? Cesty, chodníku ? Tedy komise pro umenšování přebujelosti - bude předsedat předcházejícím komisím ! Asi ,by bylo nejlépe, zeptat se Tonyho Čermáka, krajana - Jak to vlastně v tom Chicagu, jako starosta dělal ? Jeho město - velikost počtu obyvatel ČR ... ! :-)

0 0
možnosti
Foto

I25v39a24n 49M15a90r82e90k

21. 9. 2017 10:18

Jó , to už si pamatuji z dob komárů p.Šindeláři , kdy před volbami pravidelně slibovali, že přejde x-tisíc úředníků do výroby, a . . . . . . . . . skutek vždy utek. ;-(

2 0
možnosti
Foto

Co kecáte? Ti slibovali maximálně boj za mír, protože nic slibovat nemuseli. Svých cca 99,7% měli jistých.

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 18,85
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).