Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kolego blogere, hluboce se mýlíte. "Socanům" z ČSSD nejde o socialistické cíle. Slibuje voličům jen populární reformistický prográmek, aby v příštích volbách do Sněmovny získala více hlasů, silnější pozici ve vládě, ale hlavně státní koryta "na věčné časy".

Celá Sněmovna, která dnes vládne, je banda primitivních, bezzásadových a bezohledných vyžírků bez programu, kteří se podělají, až půjde do tuhého.

Tato země potřebuje novou vizi, kterou je třeba založit na přijetí NOVÉ ÚSTAVY, která odebere moc korupčnickým politickým partajím a nahradí je systémem PŘÍMÉ DEMOKRACIE.

0 1
možnosti
Foto

Asi jste pane Trinkewitzi /o něco více starší/ kolego blogere můj článek četl moderním rychlostylem čtení "co pět řádků". Protože jinak byste si tam musel v úvodu všimnout, že jako minule i tentokráte šlo socanům o to, aby uchopili státní moc (přes ministerstvo vnitra). Příště prosím čtěte trochu pozorněji. Děkuji. ;-(

0 0
možnosti
Foto

85% účast romských dětí v normálních školách nic nevypovídá. Je třeba uvést počet zameškaných hodin, počet propadajících a průměrný prospěch.

0 0
možnosti

P69e76t58r 30B94u76r88i34a20n

30. 7. 2018 11:50

Karma. I když popravdě nechápu co se myslí oním heslem: odebírat pravomoci cizím supermarketům.

0 0
možnosti
Foto

Aby si pane Buriane přednostně nedovážely zboží od svých domovských, převážně německých výrobců, kterým tak zajišťují bezproblémovou výrobu a odbyt - a dávaly větší příležitost českým výrobcům. Zatím našim producentům pozici ve svých super a hypermarketech ztěžují různými nesmyslnými poplatky, jako je regálovné, skladné, příspěvky na reklamu, procenta z prodeje nebo požadavek na vysoké minimální množství dodávek a podobně a dělají všechno možné, aby české výrobce vyšachovaly. Nejlépe své počínání prezentuje se svým heslem "Z lásky k Česku" Kaufland. Ten k nám často zbytečně vozí produkty z celého světa, přestože se vyrábí a nebo rostou přímo u nás. 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 18,85
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).