Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J72i47r13i 19D20v41o36r73a12k

29. 4. 2019 14:04

Spolek Fiala-Udzenija-Kalousek-Pirati s celym zbytkem "demokratickych politiku" mdleho rozumu a politickych "programu" ala Antibabis nepochopili vubec nic. Copak nepochopili, ze existuje sice "Praha", kde tyto Strany z nejakych duvodu tech 5% s bidou davaji, ale rozhoduje se hlavne mimo hlavni mesto... Misto toho, aby delali svou praci, kvuli ktere byli zvoleni, je to porad schuze o duvere Vlady a podobnych konin, cili politikareni. Vetsine uz to leze krkem, proto misto serioznosti v politice, ma Babis takovou prevahu, aniz by pro to musel hnout prstem...!!

6 2
možnosti
DR

Přesně. Pokud většina těchto stran má jediný program a to je antibabiš, tak se ANO s tím plněním slibů ani nemusí moc snažit. Jo kdo chce kam ...

0 0
možnosti
Foto

Dojmy, pojmy, souhlas/nesouhlas, i strachy i přání. Povětšině mnohé jenom k pousmání;-)

0 0
možnosti
JH

J77a11n 62H90y37n27e68k

29. 4. 2019 10:37

Toto zamšlení je tak drobet slátanina a tak nevím, co si z toho vzít. Asi nic.

3 0
možnosti
EH

Dokud budou ostatní strany předvádět, co předvádějí, Babiš si může vzít půl roku dovolenou nebo splnit opak svých politických slibů a stejně vyhraje. ;-)

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 2
možnosti
LC

Jo, je to nespravedlivé. Jak k tomu ti chudáci z opozice přijdou, že oni nic.

0 1
možnosti
Foto

Vpodstatě jsem nepochopil, co z článku je ironie a co je myšleno vážně. Navíc je to příliš dlouhé a neuspořádané. Co vlastně chcete? Liberální tržní ekonomiku nebo státní vlastnictví výroby a distribuce spotřebních statků i výrobních faktorů?

5 1
možnosti
Foto

Proč zrovna vy pane R. N. (jako autor 63 článků) máte mylný dojem, že obsah článku je mým osobním přáním a nikoliv přáním Andreje Babiše??;-(

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS