Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale nikdo nám snad nebrání stanovit ceny mýtného na úrovni jiných států EU. Stejně tak u letecké přepravy.

To, že se ČR z hlediska své polohy stane přitažlivou pro skladiště zboží pro celou Evropu, bylo jasné od počátku. Proč ne?

2 0
možnosti
Foto

J96i14ř58í 33H41e31g40e65r

14. 5. 2019 6:51

Velmi trefné.

3 0
možnosti
Foto

EU potřebovala rozšířit odbytiště pro své výrobky, přesněji řečeno potřebovala zjednodušit prodej jejich výrobků k nám, takže nás nejspíš přijala na nátlak jejich podnikatelů.

2 0
možnosti

O98t83a 64K38i21n96c

14. 5. 2019 0:08

Je prodávající a kupující. O obchodu rozhodují dva základní faktory, to jsou cena a kvalita. Takže pokud naše výrobky zaostávaly kvalitou i cenou, je logické, že si odběratel pořídí kvalitnější a levnější bez ohledu na původ. Ale to zřejmě nechápete nebo nechcete chápat, podle vás je hlavní viník všeho zla EU.

4 1
možnosti

Také jedenkrát v měsíci při nákupu za řekou Olši v Cieszynie beru polské maso. Nestalo se, že by bylo horší než naše!!

0 0
možnosti
Foto

To nebylo zrovna moudré, prozrazovat místo svých úspěšných nákupů. Nyní se na to udané místo díky nákupním tam-tamům vydají tisíce obyvatel z jižních Čech a jižní Moravy, aby si tam nakoupili stejně tak výhodně skvělé maso, jak to dělají úspěšně nejen pan Reček, ale tisíce obyvatel v polském příhraničí.;-)

1 0
možnosti

Politika a ekonomika je boj, formace se snaží jedna druhou porazit, vytlačit. Žádná pravda a láska. I když nehrajeme a nikdy nebudeme hrát první housle, tak kritériem je kde je národu, státu nejlépe. A i když budu kritický, tak - zatím - se západní Evropou na věčné ... Nic lepšího není k mání a samozřejmě musíme se i různým nápadům a la Macron, Angela bránit a hledat spojence.

1 0
možnosti

Ano, samozrejme potrebovala. Vubec si nedovedu predstavit, co by si EU bez CR pocala.

Jiste by se utopila v penezich ktere do CR a cele te slavne V4 cpe.;-D

6 0
možnosti

Cpe, ale na druhé straně vydělá. Trh s 55 miliony nadržených na západní zboží a ochotných vyrábět za třetinové mzdy, není zas tak málo:-) Škoda, že nejste marxista. Viděl byste věci "dialekticky":-)

1 0
možnosti

Ohledně těch aut a letadel, nárůst byl jednoznačný,ale ne kvůli vstupu do EU ale jednoduše proto že lidé více jezdí a lítají protože nové technologie to udělali snažší a levnější.

6 0
možnosti

Prostě se potřebujeme navzájem. Eurokomisaři mohou vyhrožovat vyloučením zlobivých členů, ale zůstane u tytyty. Už jsme příliš provázaní.

1 1
možnosti

Mate plnou pravdu blogere. Co by si EU bez nas pocala, bez naseho rumu, naseho pomazankoveho masla, nasich olomouckych tvaruzku, nasich zetoru, tater, naseho piva, nasi stovezate Prahy a hlavne bez nasich zlatych rucicek. Bez nas by EU uz ani neexistovala.

3 0
možnosti

Za to my umřeme hlady bez Dr. Oetker, nezavoláme si bez O2 a T-mobile, nevybereme výplatu bez Erste?

Bez kolonizátorů bychom se možná vypracovali mezi vyspělé země sami. Ale po kolonizaci to už nejde, stačí se podívat na Afriku.

1 2
možnosti

:-)......Pane autore, popsal jste to perfektně, oponenti Vám nejsou příliš nakloněni, ale......to lze jen připsat jejich ideologickému postižení! Tak to prostě funguje. Měli by si také pamatovat, že po vstupu do UNie , bylo zakázáno sedm roků některým řemeslníkům se tam ucházet o práci. Prostě, pořád se tam na nás dívají, jako na lidi druhé kategorie!!!

Lidská paměť je krátká, každý si vybere, co se mu do jeho ideologie hodí. Vám díky za článek ! R^R^R^!!

10 3
možnosti

s temi remeslniky - platilo to jen v NEKTERYCH zemich!!! V listopadu 2007 to platilo jiz jen v peti zemich stare EU. A mimochodem - tohle cele bylo take jen o nasi schopnosti, nebo spise neschopnosti vyjednavat. Navic to, co jste napsal: " bylo zakázáno sedm roků některým řemeslníkům se tam ucházet o práci" je ocividna lez. Oni se o praci uchazet mohli a casto tam i pracovali, jen to nebylo tak jednoduche jako dnes. Bylo potreba mit povoleni. Napriklad Polaku v roce 2006 pracovalo v EU skoro dva miliony.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS