Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P16e47t35r 75B36u93r33i67a21n

13. 1. 2020 17:19

Teda pane autore, víc než zdravá kritika řve z vašeho článku jen urputná nenávist k ODS, sorry jako. (ODS může za nárůst bezdomovců v Brně ;-D) A otevřel jsem dva náhodné vaše odkazy a v nich si přečetl, že za to mohla ANO, a ne ODS. Viz ta velká cena Brna.

Dobrá práce.

0 1
možnosti
Foto

Ačkoliv můj článek o starém dluhu na uspořádání motocyklové Grand Prix vůbec není, pan Burian pouze nesnáší, když si někdo nepovolaný dovolí hanit jeho milovanou ODS...!:-(

1 0
možnosti
DR

Tomu nerozumím. Dle některých babišobijců je přece ODS partaj, která to tady přece zase dá do pořádku. Aneb "Dokázali jsme, že to dokážeme". ;-)

4 0
možnosti
JN

Ti už to tady do pořádku dali....Dodnes za to platíme.

4 0
možnosti
KB

K19a39r40e88l 92B58o69k

13. 1. 2020 11:52

Něco tak hloupého jsem již delší dobu nečetl.

1 6
možnosti
ZD

Nemoudrému vše nemoudré. Nemoudrý nepříjemné věci eliminuje nálepkou "hloupé" aby nevypadal hloupě, že se jimi nechce zabývat.

5 0
možnosti
VF

Myslím, že na hodnocení je trochu brzo. A ti mladí bezdomovci nejsou dílem posledních měsíců od voleb. Ti tu byli i před tím, když bylo u kormidla i ANO.

Chápu ale, že pokud jste volič ANO, že to tak můžete vidět.

Můj tchán kdysi před volbami řekl: "Strč do pytle sto čertů, vztýhneš jen čerta!" Myslím, že je to pravda a je naivní si myslet, že třeba Piráti nebo ... budou lepší, než ti před nimi.

5 0
možnosti
ZD

Rozhodně si večer přečtu reakce. Nebudete to mít jednoduché - pokud si reakce berete k srdci. Pravdou je, že příliš nemusíte, protože svůj článek opíráte o odkazy na oficiálně dostupné informace.

Všichni kritici se nemoudře soustřeďují na ANO jako na aktuálního "škůdce" , kterého třeba okamžitě eliminovat. Nemoudří nechápou, že voliči srovnávají. Neberou ANO s Babišem jako příklad čistoty, ale srovnávají s tím co se aktuálně nabízí jako alternativa. V tomto srovnání pak ten "špatný" Babiš vychází stále přijatelněji, než čistí představitelé umouněných stran.

6 1
možnosti
ZH

Vy to máte pořád takové nějaké hodně pomotané. Volby vyhrálo hnutí ANO - to snad nikdo (nebo téměř nikdo) nezpochybňuje. Problémem je právě osoba Babiše. Má snad hnutí ANO nějaký problém delegovat namísto Babiše někoho jiného, přijatelnějšího? ;-D

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS