Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A což tak ty řidiče, o nichž tu mluvíte (a kterých se vůbec nezastávám) rovnou stavět před popravčí četu? Nepomohlo by to? Ve středověku byla za krádež šibenice později - "humánnější" trest, jenom useknutí ruky - přestalo se krást?

Podstata není v brutalitě a výši trestů, podstata je v klima společnosti. Jenže - když řada skupin - např. Milion chvilek a další nejrůznější aktivisté (např. "akce klinika aj.) nerespektují výsledky voleb, pak se nedivme, že spousta jednotlivců nerespektuje pravidla slušného chování na silnici. Jen zdánlivě to nemá nic společného - naopak - jsou to spojité nádoby.

1 1
možnosti
VF

Dobrý den. Dlouhý článek, zbytečný křik, marný pláč, bezmocné skřípění zubů. Džungle na slinici je ve své podstatě obrazem džungle ve společnosti, obrazem totálního rozvratu státní správy, ovládané gangsterskými klikami zločinných zbohatlíků a mraky zkorumpovaných parazitních byrokratů. Právo silnějšího proto platí nejen v mumraji silničního provozu, ale ve všech následných právních a správních sporech, ve všech konfliktech podléhajících trestněprávnímu i občanskoprávnímu řádu. V džungli zlořádů, kde policajti honí policajty, soudní znalci se přebíjejí v diametrálně odlišných posudcích a loupeživé exekutorské bandy se paktují s lichvářskými gangy zanechte všech nadějí.

2 1
možnosti
VF

Ti zpropadení sluníčkáři a havloidi !;-D

1 0
možnosti
AN

Ale, když je člověk nepozná...

0 0
možnosti
Foto

Silniční provoz, ten teda hustej je. A dávno se v něm skoro nic nerýmuje. Podle kde koho je všude snad jen samej kretén. I za volantem. A všitcí, vč. politiků, vo tom melou. Pantem.

Je to jenom dań pokroku? Nejednou i člověčí blbosti. Mnohdy s následky až fatálními. Zkrátka, sme často i stádem votroků pokroku. A silnice,ty dávno nejsou skoro pustý. A tak i proto je to často víc, než jenom hustý!

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712836;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).