Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Změť nesmyslů. Tak to dopadá, když jsou lidé přesvědčeni, že ví...

2 2
možnosti
Foto

Nikdo není dokonalý - snad s výjimkou pánů blogerů Větvičky a Matějky.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
Foto

Je velká škoda, že "asi?ekonom" Jiří Konrád zrovna hned nevysvětlil čtenářům, proč si Němci postavili na území ČR tolik svých montoven? Bylo to snad kvůli tomu, aby hodní Němci dali lidem v Česku práci?? Ale kdepak, byla to jen promyšlená součást německé "vyčúranosti". Protože kdyby si tytéž montovny páni továrníci postavili v Německu, museli by dát německým dělníkům německé platy a to by mohli za 2 měsíce celé zapakovat, protože by s nulovým ziskem zkrachovali. A tak si montovny postavili v Česku, kde jako paka hezky pracují Češi za české platy!! ;-)

0 0
možnosti

Zdůrazním jen jeden nesmysl (nesmyslná je v článku prakticky každá věta):

"Nějak podobně, jako se mnozí lidé u nás chodí dívat na cenově nedostupné automobily /v dubnu se prodej nových vozů propadl o 53 a prodej ojetin o 86 procent!/ a se skřípěním zubů vzpomínají na časy, kdy se vozili v autech,......."

1. I dítě z prvního stupně základní školy ví, že pokles prodejů aut (a veškerého spotřebního zboží) byl způsoben karanténou. Jak inteligentní je asi autor, když to přisuzuje cenové úrovni (která se, ostatně, zas tolik od ledna či února nezměnila).

2. Doporučuji autorovy trochu dovzdělání na Googlu. V ČR je šest milionů registrovaných osobních automobilů. To je mají majitelé jen proto, aby se na ně chodili dívat?

3 3
možnosti
Foto

Příslušná pasáž v článku vůbec nebyla o počtu vozů v ČR registrovaných, ale o nově prodaných, když už je zde řeč o stupni inteligence jednoho z členů starého známého diskusního tandemu "dvou Vladimírů", Vokouna a Hrubého. Prodeje nových vozů nebyly zastaveny ani tak z důvodu karantény, protože probíhaly on-line, jako spíše kvůli tomu, že lidem se jejich původně velké balíky peněz jaksi dost nečekaně ztenčily - a tento trend - zejména po otevření škol a po zastavení vyplácení ošetřovného - bude bohužel pokračovat. ;-(!!

2 0
možnosti

J74a50n 81H64a37r96v70a12n

25. 5. 2020 11:47

Jaké štěstí, že alespoň bloger - důchodce, dříve pracující v oboru grafiky, je schopen vládě poradit R^

1 0
možnosti

P96e13t93r 86B97u80r89i12a35n

25. 5. 2020 11:21

To je ale kvalitní snůška ptákovin všeho druhu, všechna čest.

6 1
možnosti

K87a73r65e47l 10B26o87k

25. 5. 2020 10:27

Již delší dobu jsem něco tak hloupého nečetl.

5 0
možnosti

No, bohužel zatím nic lepšího než sedí ve vládě a v opozici se u nás neurodilo a tak se jen z pandemie vrátíme do normálie bez nějakých větších změn.....

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS