Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte v tom chybu. Do Jurečky jste si sice kopnul, ale přitom jste nabral drn i se šutrem. Dotace na půdu jsou nárokové a bere jak drobný zemědělec, tak Agrobaron. Takže tam střet zájmů není a to ani u Babiše. Potíž je v nenárokových dotacích, jejichž cíl z pozice ministra či premiéra ovlivňujete. A další potíž je v tom, že 90% těchto prostředků na rozvoj malých zemědělců shrábnou Babišové a Tomanové. Pak se jeví starost o české potraviny ze strany poslanců Anofertu jako dojemná;-)

3 1
možnosti
Foto

Kdybych měl v článku více detailněji rozvádět, co zde zmiňuje "známý diskusní rejpal iDnes roku 2020 Kněžínek", nabral by nepotřebných rozměrů a čtenáři by jej přestali číst a navíc, hlavním tématem článku nejsou zemědělské dotace a ani podnikání ministra Tomana. Jak si páni bavlnkoví poslanci svoje vlastní podnikatelské aktivity schválili, takové je mají. [>-]

0 0
možnosti

Nemá to chybu. dodám ještě, že páni poslanci jsou placeni za zpracování návrhů zákonů. Je pro mě tedy nepochopitelné,že místo toho, aby se věnovali tomuto tématu, žvaní opakovaně hodiny o tom, o čem každý ví, že to bude schválené.

3 1
možnosti

Perfektní. Dík.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, a zdravím vás pane Dando. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).