Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná by mi mohl pan bloger Kindl - když už se "nevěda kudy kam" musí /i se svými několika málo plusujícími obdivovateli čtenáři/ pouze trapně navážet do autora - odpovědět na otázku, k čemu asi tak doopravdy byly potřebné pouliční protesty tisíců lidí sympatizujících se spolkem "Milion chvilek pro demokracii" /??/ když se jeho pohlaváři v čele s MIkulášem Minářem nakonec voleb do Sněmovny v roce 2021 vůbec nezúčastnili??? A co by (ve smyslu nadpisu blogu) mohli asi tak velkého dokázat odmítači očkování, pokud by se do Sněmovny dostali?? ?;-O

0 0
možnosti
IB

I14v30o 92B32o55u81š94e

16. 8. 2022 12:13

Víte, že s plynem je to jako s elektrikou. Je úplně jedno na kterím místě se plyn dodí a na jakém se odebere. Takže třeba Norský plyn se z větší části veze lodí a do Dánska a tam se napumpuje do systému kdokoliv kdo norům za to zaplatil si to odebere kde chce. Jasně nebudou to ty samé molekuly jaké norové dovezli. Takže vaše starost jak nám to ti norové dodají je zcela lichá.

1 1
možnosti
PK

Je příliš dlouhý a pestrý blog , výhodou je , že si diskutér může vybrat.

Takže čemu se divíte v případě VPT ČT, když její lídr je bývalý karierní komunista, bude pod jeho vedením skutečně veřejnoprávní TV důsledně informovat, objektivně a nezaujatě? Nevím, ale zopáknu již co jsem kdysi napsal,proč například nenformovala o vzniku Charty č.2 ?

0 0
možnosti
Foto

Máte zvláštní dar, který má málokdo. Psát, tak, že nelze se dočíst o co vlastně jde. Psát nepřehledně, zmateně. Po pár větách se váš příspěvek stává k nečetní.

1 1
možnosti
Foto

Jiří Kindle, já vám odpovím slovy jednoho zdejšího blogera - že "máte problém pochopit psaný text". Máte být přece natolik informovaný, abyste dokázal pochopit i tu část textu, která je pouze naznačena.

0 0
možnosti
LS

Může někdo takovy blábol, páté přes deváté, brát vážně?

2 0
možnosti
Foto

A proč ne Luboši Snajdre? Vždyť bláboly ve stylu "páté přes deváté" se vyznačuje především konání ministra PaO Jozefa Síkely. Jeden den tvrdí, že občanům bude podpořena pouze cena elektřiny, za dva dny se opraví a tvrdí, že podpoří všechno, třetí den je zase všechno jinak a podporovat svým "vládním úsporným tarifem" že bude pouze dálkové topení a plyn. Pan ministr si ale může říkat ještě dlouho co chce, protože platné bude pouze to, co panu ministrovi schválí Sněmovna. ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).