Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jo, jo, to je doba, tak se nám množí nejen občané ale i jejich námitky, množení celých myšlenek je totiž mnohem složitější, k tomu je potřeba kromě úst i mozek.;-)

Nicméně není třeba to brát tak vážně, neboť máme zde dalšího mluvčího za občany, který se zřejmě jen bojí, že jeho názor zůstane osamocen a tak dopředu nám oznamuje, že občané jeho názor už množí. To jsme rádi, že to víme.;-)

Zbytek nekomentuji, jde o vaše osobní názory a ty můžete bohudík v této zemi svobodně ventilovat. Tedy pokud nejde o lži a pomluvy, pak se dotčený může v našem státě bránit u soudu, také bohudík.

1 1
možnosti
Foto

Ano, pane Kučero /58146/ na všechny pomlouvače, kteří na svoje tu a tam různě "jedovaté sliny" nenaleznou dostatek důkazů (stejně jako blogeři musí mít na všechna svoje odvážná tvrzení dostatek doložitelných důkazů z ověřených zdrojů!!!) se vláda chystá tvrdě nastoupit. Nedávno totiž založila skupinu na "potírání dezinformací" a každého ptáčka, který odmítne jít s davem a nebude správně chápat význam historického hesla Klémy Gottwalda "Kdo nejde s námi, jde proti nám!!" si pěkně proklepe. A kriminály se opět začnou plnit. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zdeňku Matuškovi /78656/ je dobře známo, že jsem mu pro jeho nevybrané a místy sprosté chování přístup do diskuse k mým článkům již před více než dvěma roky zcela demokraticky zakázal...!! A přesto se tady ten dědoušek neustále /s neotřesitelným dojmem, že má na sdělování jiných názorů ostatním čtenářům právo/ do mých diskusí cpe. Jeho oba příspěvky proto smažu a nepochybuji o tom, že si na mě bude redakci blogů iDnes (jak je jeho stálým a oblíbeným zvykem) - opět ublíženě stěžovat. ;-(

0 2
možnosti
Foto

Ano, námitky pana autora se opravdu množí.

7 1
možnosti
TC

Jura Doležal ani na Vánoce nezklame !

2 0
možnosti
Foto

J33i40ř49í 21K60i21n77d29l

27. 12. 2022 12:23

Vykuločko zase perlí, už se mně po něm stejskalo.;-D;-D;-D

3 4
možnosti
ZZ

Rakušan tu ale nic nenapsal !?

;-)

2 3
možnosti
AT

A to jste celé napsal opravdu úplně sám?

6 2
možnosti
Foto

Antoníne Tichero /66836/, úplně stejně jako vy nepovažujete za svoji povinnost (vy totiž vůbec nemusíte!!) připojit ke svému diskusnímu profilu svou fotografii, nemám zrovna tak ani já žádnou povinnost reagovat na vaše přihlouplé otázky.

0 0
možnosti
RK

Námitky občanů....;-D

7 2
možnosti
Foto

A to je celé pane Kněžínku?? Trochu slabota, nemyslíte? Kdybyste aspoň napsal "Námitky zvěře černé a vysoké spárkaté na Fialovu vládu pro nedostatek žaludů, bukvic a kaštanů v našich lesích se množí" - bylo by možné váš příspěvek považovat za vtipný, ale tento váš výtvor nestojí opravdu za nic. Maucta.

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 18,85
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).