Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Roky už mám uvedené Tv odstraněny z nabídky.Doporučuji.

0 0
možnosti
JR

J48a77n 16R86á72ž

28. 8. 2023 13:18

Jeden reklamní šot v TV stojí podle toho, kdy jej odvysílají 30-90tis., což samozřejmě zákazník zaplatí. Stará pravda platí: Kvalitní a žádané zboží žádnou reklamu nepotřebuje.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MC

Reklamy jsou pouze pro levicové hlupáky, které nejsou schopni používat selský rozum. Zdržují samostatné svobodné lidi. Je to pouhý manipulační nástroj pro ovce v ohradách.

1 1
možnosti
Foto

Ano, a úplně stejnými "manipulačními nástroji pro ovce v ohradách" jsou předvolební kampaně. Zanedlouho se opět rozjedou předvolební tanečky do evropského parlamentu. V duchu hesla "Korytáři všech zemí, spojte se".

1 0
možnosti
MB

Všiml jste si, že v reklamách vždycky vyndávají košile z pračky vyžehlené?

3 0
možnosti
Foto

Možná proto, paní Bigasová, že "reklamky" mají vedle bubnových praček a sušiček také bubnové žehličky. Ty se však zatím (na principu mandlu) neprodávají.

1 1
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).