Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě považuji za důležité (zejména na adresu pana Pavla Dvořáka) doplnit, že "Bezpečnostní služby", podobně jako je tomu u "Policie ČR nebo městské policie", zbraně nepřidělují!! To znamená, že kdo chce u BS pracovat u převozu peněz, kde je zbraň vyžadována, musí mít zájemce o tuto práci svou vlastní zbraň vč. Zbrojního průkazu!!

0 0
možnosti
Foto

Názorů v diskusi je zde hodně a tak by mi mohli zejména známí antimilitantní minusující čtenáři odpovědět na otázku, proč je mezi občany ČR milion kusů střelných zbraní /viz připojený článek/. Jsou snad všichni z nich zájemci o střelbu sportovní, lesní a polní loveckou a nebo jde o zbraně historické?? A co ten zbytek? Ten má nejčastěji malé (dámské) pistolky ráže 6,35 mm na obranu? A co vlastně páni minusáři to "právo na obranu" v ČR vlastně obnáší?? Mohu např. vystřelit z pistole na někoho, kdo má v ruce jen luk a šípy?

0 0
možnosti
Foto

A Vám, jako sekuriťákovi, zbraň s náboji svěřili?

1 0
možnosti
Foto

Zažil jsem i bývalé člny a členky L.M. i SE SMOPALEM A ČOKLEM, JAK HLÍDALI OBJEKTY LECJAKÉ, BA I PÁR BYVŠÍCH LAMPASÁKŮ

0 0
možnosti
AM

A67d25a54m 53M20a76l29ý

22. 1. 2024 11:03

A proč by se mělo něco hlídat strážit?! Přece všichni chceme pokoj, klid a mír!

Nebo snad ne?!

2 1
možnosti
Foto

Tak zde /prosím!!/ čtenářům pane "ANTImilitantní" Malý vysvětlete, proč zvláštní složky Policie ČR tvoří ozbrojenou ochranu budov (jejich stručný seznam uvádím v článku) a také osob v nich sídlících?? Podle vás by měly být vstupy do sídel prezidenta republiky, do Sněmovny a Senátu atd. zcela volné a nikým nehlídané. Také vrátnice blíže nejmenovaných firem by neměly existovat a každý by si mohl po mnoha fabrikách podle pana Malého špacírovat 24 hodin denně zcela volně. A protože jsou také vstupy do vysokých škol nikým nehlídané (na rozdíl od škol základních, kde mají školníky a někdy dokonce i dveře zamčené a nebo na e-kartu - ta stejná umožní vstup i do školní jídelny) viděl loni 3 dny před Štědrým dnem celý národ, co se v takové nehlídané budově vysoké školy může přihodit. A nebyl tam také ani žádný cvičený sekuriťák, který by vrahounovi ve střelbě zabránil. A navíc podle některých vzdělaných pedagogů jsou takoví ochránci nejen zbyteční, ale i zbytečně drazí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).