Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musím s Vámi 100% souhlasit. Lidé jako Sobotka poškozují dobré jméno této vlády, ale to vlastně všichni ministři za sociální demokracii. Bohužel lidi rozdali karty tak, jak rozdali. Příští volby snad z ČSSD udělají 9% stranu.

1 0
možnosti
JS

Lituji, ale kontrolovat Sobotku je nesmysl. Je ohebný jako filc, viz církevní restituce. Pravice takové geniální politiky na levici jako Špidla, Sobotka atd potřebuje. Ortel vyřknou až voliči a bude smutný pro ČSSD, pro Sobotku ne. Ten už si na své přišel.

1 0
možnosti
SN

:-)......Napsal jste to výborně ! Vidím to stejně. Nemakačenkové v politice, co v životě nepřeložili přes sebe stéblo křížem, ale někteří superbohatí, ačkoliv jejich jediným výrobním prostředkem jsou ústa,(někdy nevymáchaná), mají strach.

Jednak jim Babiš zřejmě omezil žrádélko do korýtek, a jak je vidět, možná i převálcuje ČSSD, s velmi ohebným a nevýrazným šéfem. A hlavně.....vůči EU jinak, doma o 180 st. jinak. Nemá nárok ! R^R^R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 19,15
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).