Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor nedá dopustit nic kritického na ANO a naopak socdem cokoli učinila, tak vždy blbě. Už to sestavování vlády s ANO tehdy ukázalo, jaké způsoby vládnutí si představují, hlavně pak jejich šéf Babiš. Ten titul - šéf, je u nich tak zavedený, že i funkcionáři, poslanci a i ministři za ANO, Babiše tak oslovují. Kázeň u nich je na prvním místě. Diskuze je něco co jen zdržuje plnění pokynů šéfa. Když socdem začali po volbách jednat s ANO o koaliční spolupráci, tak Babiš silně trval na tom, že stačí mít i vládu menšinovou, protože dva se dohodnou spíše, než ještě s nějakým dalším koaličním partnerem. Toto socdem nechtělo riskovat a vědělo, že i ten Babiš a ANO jsou nevypočitatelní. Tehdy se nikde prakticky ještě neuvedli. S nechutí pak šéf přistoupil na koalici s lidovci a začal se zaučovat do parlamentní a vládní praxe. A je vidět, že dosud jemu činí utrpení sedět půlden v parlamentu a vyslechnout i to, co vůbec slyšet nechce. Na diskuze není vůbec stavěn, pouze na takovou, kde je debata o tom jak lépe plnit jeho pokyny. Babiš je švihák ze zcela diktátorskými principy. Přiznat si chybu je pro něj odpudivé. Stačí se pobavit s kdejakým poslancem mimo ANO a ti to potvrdí.

1 0
možnosti

Co se týče tlačenice na místa pro politiky, jsem zvědav, jak to dopadne po volbách a kdo se bude drát na místo premiéra.

Myslím si, že by mu mělo být pro nedostatek představivosti zabráněno, aby se premiérem stal.

Vejde totiž do dějin jako ten, kdo buď poslušně přijal kvóty, které odmítá většina národa, nebo jako ten, kdo díky odporu k nim na sebe soustředil hněv většiny politiků EU.

A ani jedno se nedá dlouhodobě politicky přežít.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS