Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaorálek a Chovanec se liší v jedné věci. Ten první do vysoké školy chodil, ten druhý si ji koupil.

Ale to je ve své podstatě úplně jedno. Teď vytvořili společně mafii, za kterou by se nemusela stydět ano Cammora.

0 0
možnosti

Ten tandem mi silne pripomina jistou sicilskou organizaci.

0 0
možnosti

Dobře vy, karma.

1 0
možnosti

Levici, obecně vzato - chápu jako jako nutné zlo. Sehrává prvek solidarity, pravda, nic netvoří, pouze přerozděluje - důvodů je mnoho, jde o celoevropský jev. Mnohde pak získává opovržlivý - pejorativní nádech. O Komunistech nemá smysl mluvit - rarita, rarity ... Naše ČSSD mi připadá jako účelový spolek neumětelných chlapců. V podstatě jde o podporu těch, kteří jsou na finančních transferech závislí. Od státního zaměstnance - po matku samoživitelku. Zcela absentuje podpora toho primárního - Tvorby zdroje, jednotlivce . Mezi levicové politiky se řadili takoví velikáni jako Franklin D. Roosevelt nebo John F. Kennedy - Kde jsou !? ... :-)

4 0
možnosti

Velmi dobry clanek, ale .. sahnu do osatky a z mnoha vytahnu jeden .. nebyli to nahodou komuniste kdo rikal, i kdyz ne vdy dodrzoval, 'kdo nepracuje at neji'? Tak nechme komunisty spat a venujme se socanum v supermarketu s regaly naplnenymi volici.

3 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 18,88
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).